inscrie te

 

Innovation M.E.E.T.- Intalnirea Europeana de Excelenta în Tehnologie este intalnirea de referință pentru promovarea cercetării științifice și a inovatiei tehnologice în serviciul companiilor, universităților și centrelor de cercetare. Reprezentanții internaționali ale academiilor, instituțiilor și a companiilor, discuta despre noi tendințe, provocări, noi oportunități și posibilități de investiții.

Întâlnirea dintre părțile interesate, cercetători, reprezentanți instituționali si reprezentantii mediului academic va produce noi intrari și noi idei care vizează crearea de rețele și participarea la programele de finanțare europene și internaționale în sprijinul cercetării și dezvoltării economice (UE FrameworkProgramme  pentru cercetare și inovație Orizont 2020).

In editia 2016, Innovation M.E.E.T.  va promova cooperarea între Italia și România. Evenimentul  precedat de o conferința de prezentare și sesiunea de deschidere a locurilor de munca, se va organiza în grupuri tematice care vor găzdui diferite sesiuni de inovare orientate sa sprijine inovația tehnologică și creșterea în piețele regionale, naționale și internaționale; consolidarea cercetării, dezvoltării tehnologice și difuzarea cunoștințelor; îmbunătățirea accesului la tehnologiile digitale și creșterea calității, aproprierea lumii de cercetare științifică cu cea a afacerii.

 Innovation M.E.E.T.este organizat de Business Innovation Council.

 

congres

 

 

 

 

SESIUNILE INOVARE